Hírlevél igénylés
Az Ön e-mail címe :Íratkozzon fel hírlevelünkre, hogy e-mailben értesülhessen csapatunk híreiről.
Nap képe

Partnereink

Józsanet - Debrecen-Józsa weboldala

duen rally oldala - internetes partnerünk

Cívishír - a debreceni hírportál


MOLTOMI AUTÓSPORT hírlevél 2010.03.23.

Idei terveink

MOLTOMI AUTÓSPORT hírlevél 2010.03.23.

Ralivonalon egy országos rali 1. osztályú bajnoki (MNASZ-ORB) futam eredményes teljesítése a célunk (Eger rali), illetve egy nemzetközi futamon megmérettetni magunkat év végén, amennyiben erre lehetőségünk lesz (szlovák vagy osztrák területen).

Driftvonalon idén is szeretnék egy-két futamon elindulni. Az idei év meglehetősen szolidnak igérkezik, ennek alavetően három oka van: 1. A válság elérte csapatunkat is, így idén igen szűkösek a lehetőségeink. 2. Júniusra várom első gyermekem születését, emiatt kevesebb időm és lehetőségem lesz autósporttal foglalkozni. 3. Autónk sem raliban, sem driften nem elég ütőképes, és amíg nincs megfelelő technikai hátterünk, addig nincs igazán motiváció sem. Konkrétan: gyenge és fáradt a karosszéria, nehéz a súlya az autónak, a motor igényelne egy frissítést, gyenge a hajtásunk (féltengely, 4,77 hiánya) és ütőképes felnik és gumik hiánya. Csak ennyi hiányzik. Ja és teszt és teszt és teszt. Ezért idén (a lehetőségek függvényében) szeretném megépíteni a jövő évi „drift-machine”-t, és a GFE-re is ráférne egy teljes felújítás.

Továbbá székhelyünk (Debrecen-Józsa) környéki kiállításokon, rendezvényeken népszerűsítjük csapatunkat. Az immár szokásos Józsai Gyereknapra május utolsó hétvégéjén fog sor kerülni.

Hamarosan jelentkezünk az Eger rali előzetesével.


Vissza