Hírlevél igénylés
Az Ön e-mail címe :Íratkozzon fel hírlevelünkre, hogy e-mailben értesülhessen csapatunk híreiről.
Nap képe

Partnereink

Józsanet - Debrecen-Józsa weboldala

duen rally oldala - internetes partnerünk

Cívishír - a debreceni hírportál


MOLTOMI AUTÓSPORT hírlevél 2010.03.25.

Eger előzetes és pályaajánló

MOLTOMI AUTÓSPORT hírlevél 2010.03.25.

Sikeresen túl vagyunk a pályabejáráson Robikával és izgatottan várjuk a hétvégi versenyt. Egyrészt a nagyszámú nevező, másrészt a sok érdekes és megújult pálya teszi izgalmassá ezt a megmérettetést. Rajtszámunk a 105-ös.

Az én személyes pályaajánlóm a szombati napra: a harmadik pálya, a Terpes–Sirok. Ennek a pályának a Bátori elágazásnál, Egerbakta felől, Bátor irányába érdemes letenni az autót. Innen érdemes begyalogolni a keskeny földút szerű murvás részre, ahol egy bal5-ös és egy jobb5-ös kombinációt találunk és még számos érdekes részt. Szerintem ez egy meglehetősen izgalmas pályaszakasz lesz, akár nedves, akár száraz lesz az út. Itt háromszor megy el a mezőny, harmadjára sötétben.

A vasárnapi napra, az első gyorsaságit, a Szarvaskő-Egerbocs végét, a keskeny részét ajánlom, főleg a cél előtti részét, tehát az Egerbocs előtti pályaszakaszt. Ez egy nagyon érdekes, nagyon tempós rész. Vasárnapra ajánlom még a második pályának, Bátornak a rajttól az elágazásig tartó dobbantós, bukkanós, ugratós részét. De a szokásos Tarnaszentmáriai pálya, cél előtti nagy ugratójában sem fog csalódni senki. Mindenkit várunk a pályák szélén!

www.moltomi.hu


Vissza